Boğaziçi’ne ilk aday ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğanın imzasını taşıyan kararnameyle, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu görevinden alınması sonrasında Prof. Dr. Mehmet Naci İnci tarafından vekaleten yürütülen rektörlük için ilk aday ortaya çıktı.

Gündem Yayın: 16 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 16.07.2021 13:30:06
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
618 okunma
Google News

 Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) rektörlük adaylığı için başvuru ilanı yayımladı. Rektörlik için başvuracağını açıklayan ilk isim Prof. Dr. Erhan Erkut, oldu.

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Prof. Dr. Erkut, Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğü için başvuru yapmaya karar verdiğini duyurarak, hem paydaşları kapsayan hem de liyakatı öne çıkaran bir seçim sistemini savunduğunu belirterek tüm adaylara başarılar diledi. Prof. Dr. Erkut, tatil sonrası başvurusunu hazırlayacağını açıkladı.

 

1957 doğumlu Erkut, halen 2012 yılında İstanbul'da kurulan bir vakıf üniversitesi olan MEF Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevinde bulunuyor.

Başvurular 2 Ağustos'a kadar sürecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.