Bir kehaneti daha yaşandı

Tahminleri ile dünyaya damga vuran Balkanların Nostradamus'u Baba Vanga'ın Paris'te yanarak kül olan Notre Dame Katedrali ile bir tahmini daha yaşandı. Peki 2019 ve gelecek yıllar için ne dedi Baba Vanga?

Yaşam Yayın: 16 Nisan 2019 - Salı - Güncelleme: 16.04.2019 09:46:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1862 okunma
Google News

Gözleri görmeyen kahin Baba Vanga günümüze kadar çok kez öngörülerde bulunmuştu. 11 Eylül saldırılarından, Brexit'e kadar birçok tahmini tutan kahin Baba Vanga Paris'te yanarak kül olan Notre Dame Katedrali için de önemli bir iddiada bulunmuş. Çıkan yangın sonrası küle dönen Notre Dame Katedrali akıllara hemen Baba Vanga'nın söylediklerini getirdi. İşte Baba Vanga'nın birbirinden farklı dehşete düşüren 2019 tahminleri.



Tahminleri ile dünyaya damga vuran Balkanların Nostradamus'u Baba Vanga, Paris'te yaşanan 
yangınla yeniden akıllara geldi. Notre Dame Katedrali'nin dün çatısı yandı. Konuyla ilgili akıllara gelen ise Baba Vanga'nın bu konuyla ilgili yaptığı kehanet oldu. 



Baba Vanga, Bulgaristan'ın küçük bir köyünden gelen şöhret. Ne dediyse çıkan ve pek hayırlı şeyler söylemeyen kahin bir kadın Baba Vanga. Asıl adı Vangelia Gushterova olan dünyanın bildiği adıyal Baba Vanga'nın kehanetleri yeniden gündeme oturdu. 2019 yılı için ise pek iç açıcı şeyler söylemiyor. Şimdiye kadar 11 Eylül saldırıları, Prenses Diana'nın ölümü, Arap Baharı DEAŞ ve Brexit gibi bir çok konuda yaptığı kehanetler çıkmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.