Bir gecede dünyanın en zengin insanı oldu

ABD'de 20 dolarlık kripto para alan öğrenci, parasının 1.2 trilyon dolara yükseldiğini gördü. Bir günlüğüne dünyanın en zengini Jeff Bezostan 6 kat daha zengin hale gelen kripto zengini Christopher Williamson, gerçeği öğrendiğinde hayal kırıklığı yaşadı.

Yayın: 23 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 23.06.2021 15:30:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1074 okunma
Google News

Dünya piyasasında kripto para ile kısa sürede zengin olma hayalleri kuranların sayısı her geçen gün artıyor. ABDnin Georgia eyaletinde yaşayan hemşirelik öğrencisi Christopher Williamson da 20 dolar yatırım yaptığı kripto paradan yaklaşık 1.2 trilyon dolar kazandı. Bir günlüğüne dünyanın en zengini olan Christopher Williamson, gerçeği öğrendiğinde hayal kırıklığı yaşadı.

Williamson'ın 20 dolar yatırdığı az bilinen bir coin olan Rocket Bunny, genç adama hayatının şokunu yaşattı. Williamsonun 20 dolarlık yatırımı 1.2 trilyon dolara yükselmiş görünüyor, bu da genç öğrenciyi dünyanın zengin insanı Jeff Bezostan 6 kat daha zengin hale getiriyordu. Dünyanın en zengin insanı Jeff Bezosun 200 milyar dolar serveti bulunuyor.

 

 

BİR GÜNLÜĞÜNE "DÜNYANIN EN ZENGİNİ" OLDU

Sabah uyandığında coini satın aldığı uygulama üzerinden yatırımını takip eden Williamson, bir gecede yaklaşık 1.2 trilyon dolar kazandığını gördü. Williamson, kağıt üstünde de olsa bir gecede dünyanın en zengin insanı oldu.

Williamson, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Önce hala rüyada olduğumu düşündüm ve telefonumu tekrar yerine bıraktım. Sonra rüya görmediğimi anladım ve telefonumu tekrar elime alıp kontrol ettim. Daha sonra yatağımdan düştüm."

 

HATA SONRADAN FARK EDİLDİ

Ancak 20 yaşındaki öğrencinin sevinci kısa sürdü. Williamson, kripto servetini başka bir dijital cüzdana taşımaya çalıştığında, acı gerçeği öğrendi. Söz konusu fiyat artışının sistemdeki bir hata nedeniyle yaşandığı ortaya çıktı.

Konuyla ilgili şirketten yapılan açıklamada bu durumun bir sistem hatası olduğu vurgulandı ve Williamson'ın bakiyesinin düzeltileceğinin altı çizildi.

Öte yandan Christopher Williamson tarafından yapılan son açıklamada hatanın devam ettiği ve bakiyesinin 168 trilyon dolara yükseldiği belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.