Bir eli direksiyonda bir ayağı camda! Otoyoldaki rahatlığı pes dedirtti

Osmaniye'den Gaziantep istikametine giden bir aracın camından ayağını sarkıtarak yolculuk yapan sürücü, görenleri şaşkına çevirdi. O anlar başka bir araçta bulunan yolcu tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Yayın: 07 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 07.09.2020 11:51:56
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
671 okunma
Google News

 

Osmaniye- Gaziantep otoyolunda seyir halinde bulunan bir otomobilin ön camından ayağını sarkıtarak yolculuk yapan sürücünün görüntüleri amatör kameraya yansıdı.

 

GÖRENLER ŞAŞIP KALDI

 

Osmaniye'den Gaziantep istikametinde otoyolda seyir eden bir aracın sürücüsünün tehlikeli yolcuğu görenleri şaşkına çevirdi. Ayağını otomobilin ön camından dışarıya ayağını çıkaran sürücü uzun süre aracı kullanmaya devam etti.

 

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINDA

 

Rahat tavırları ile adeta canını hiçe sayan sürücünün görüntüleri yoldan geçen başka bir araçta bulunan yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

 

Sürücünün tehlikeli yolculuğu diğer sürücülerin de tepkisine neden oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.