Bilim Kurulu üyesi koronavirüs aşısı için tarih verdi

Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, CNN TÜRK ekranlarında koronavirüs aşısıyla ilgili konuştu. Kara, aşının dünyaya Nisan-Mayıs ayı gibi gelebileceğini söyledi. Ancak Türkiye'deki aşı çalışmaları sayesinde bu tarihin Türkiye'de daha erken olabileceğini vurguladı.

Gündem Yayın: 22 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 22.09.2020 11:07:53
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
728 okunma
Google News

Yurt dışında üretilen aşıların Türkiye'de denenmesinin avantajına vurgu yaptı. Kara, aşının dünyaya Nisan-Mayıs ayı gibi gelebileceğini söyledi. Ancak Türkiye'deki aşı çalışmaları sayesinde bu tarihin Türkiye'de daha erken olabileceğini vurguladı.

 

Prof. Dr. Ateş Kara CNN TÜRK ekranlarındaki Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Virüsün bulaşıcılığının azalmadığı konusunda uyardı. Kara, grip aşısıyla ilgili de bilgi verdi.

 

Ateş Kara, şu anda piyasada olmayan grip aşının ne zaman Türkiye'ye geleceğini açıkladı. Zatürre ve grip aşısının birbirleri yerine geçmediğini vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.