Beyazıt Öztürk, Beyaz Show ile ekrana geri dönüyor

Beyazıt Öztürk, yıllardır Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show'u ekrana geri getirmek için hazırlıklara başladı. Öztürk'ün programı bu sefer TV8 ekranlarında yayınlanacak. Müjdeli haberi ise fenomen Burak Altındağ verdi.

Yaşam Yayın: 26 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 26.08.2020 09:55:08
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
1081 okunma
Google News

20 yıldan fazla süre ekranların en çok izlenen talk show programlarından olan Beyaz Show, TV8 ekranlarında, yeniden izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

BEYAZ SHOW GERİ DÖNÜYOR

 

Sosyal medya fenomeni Burak Altındağ, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Beyazıt Öztürk'ün yıllardır program yaptığı Kanal D'den ayrılarak TV8 ekranında program yapacağını söyledi. Altındağ paylaşımında "Beyaz Show nihayet geri dönüyormuş. Bu sefer TV8'de olacakmış. Başlasın ceket iliklemeler hadi bakalım" ifadelerini kullandı.

 

Mayıs 2018'de son programını çeken Öztürk, geçtiğimiz sezon TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapmıştı. Ünlü sunucu yeni programı hakkındaki iddialara henüz açıklama yapmadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.