Berrak Tüzünataç, yeni sevgilisiyle şezlongta sarmaş dolaş yakalandı

8 yıl önce Çağatay Ulusoy ile şezlongta sarmaş dolaş yakalanan oyuncu Berrak Tüzünataç, şimdi de yeni sevgilisi Ali Yörenç ile sahilde samimi şekilde yakalandı.

Yaşam Yayın: 31 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 31.08.2020 10:44:52
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
965 okunma
Google News

Yıllar önce yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile şezlongta samimi şekilde görüntülenen Berrak Tüzünataç, yeni aşkı Ali Yörenç ile sarmaş dolaş yakalanınca aşkı ortaya çıktı. Görüntüleri kısa sürede gündem olan Tüzünataç, Instagram paylaşım yaparak yeni ilişkisini ilan etti.

 

 

SARMAŞ DOLAŞ YAKALANDILAR

 

Uzun süre ilişkileri konusunda sessiz kalan Berrak Tüzünataç ile Ali Yörenç Çeşme'de kaldıkları otelin sahilde yakalandı. İkili şezlongta birbirini öperken tatilciler tarafından görüntülendi.

 

 

Sosyal medyada görüntüleri yayılan Berrak Tüzünataç, Instagram hesabının hikaye kısmından sevgilisiyle olan fotoğrafını paylaşarak aşkını ilan etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.