Berkay yeni arabasına servet ödedi!

Demet Akalın ile yaşadığı hediye polemikle gündemden düşmeyen şarkıcı Berkay Şahin, 2 milyon 200 bin TL ödeyerek aracını yeniledi. Şarkıcı, aracına eşi ve kendi adının baş harflerinden oluşan özel bir plaka yaptırdı.

Yaşam Yayın: 06 Kasım 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 06.11.2019 10:10:38
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
1752 okunma
Google News

Demet Akalın, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e doğum hediyesi olarak Rolex marka bir saat almıştı. Ancak Berkay ve eşi, saati iade edip parasını almak isteyince durumdan haberdar olan Akalın çok sinirlenmiş, "Hediye satılmaz" diyerek çifte küsmüştü. Hediye polemiğiyle gündemden düşmeyen Berkay Şahin, bu kez de yeni arabasıyla gündeme geldi.

 

2 MİLYON TL'LİK LÜKS ARAÇ

 

Ayakligazete.com sitesinin haberine göre ünlü şarkıcı, Fulya'da bulunan galeriye giderek son model Bentley marka araç satın aldı. Berkay, lüks araç için kesenin ağzını açarak 2 milyon 200 bin lira ödedi. Berkay ve eşi Özlem Şahin'in baş harflerinden oluşan özel "BOS" plaka yaptıran şarkıcı, yeni aracının önünde ise galerinin sahipleri Erkan Özkaya ve Fatih Terim'in damadı olan Volkan Bahçekapılı ile birlikte poz verdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.