Bergüzar Korel’in ablasından şoke eden açıklamalar

Hülya Darcan’ın kızı, Bergüzar Korel’in ablası Zeynep Korel’den magazin dünyasını sarsacak sözler: ''Hep annemin beni sevmediğini düşünerek büyüdüm. Bergüzar’a annelik bile yaptım. Ama annem iki kızını birbirine kırdırdı.''

Yaşam Yayın: 31 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 31.10.2019 11:19:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1663 okunma
Google News

Son günlerin çok konuşulan ismi Zeynep Korel, tüm merak edilenleri Günaydın’dan Tuba Kalçık’a anlattı: Annemle babamın evliliği sorunluydu.

 

Aldatılmış bir kadındı annem. Evde hep kavga vardı. Annem hep ‘Zeynep olmasaydı boşanırdım’ derdi; Beni engel olarak gördü. Sevilmediğimi düşünüyordum. Annem, bendeki hatalarını Bergüzar’da yapmadı.

 

BENİ UÇURUMA ATTI
 

‘Bergüzar bana ‘küçük anne’ derdi. Çok düşkünüm ona… Annem beni uçurumdan attı. İki kızını birbirine kırdırdı.

 

Kardeşimin evliliğiyle ilgili hiç konuşmadım, sadece ABD’deki işimi anlattım.

 

Bergüzar bana aylık yardım yapmadı; istemem de zaten. Sadece kızımın eğitim ve sağlık masraflarını karşılıyordu.

 

ANNEMDEN DE BABAMDAN DA ŞİDDET GÖRDÜM
 

Babamdan da, annemden de şiddet gördüm. Babam dayak yiyerek büyüdüğü için ona bu durum normal geliyordu. Onu suçlamıyorum. Annem daha çok psikolojik şiddet uyguluyordu.

 

Ama en son 30 yaşındayken dayağını yedim. Babamı yeni kaybettiğimiz bir dönemdi. İçindeki buhrana yenildi ve bana şiddet uyguladı. O yaşta dayak yemek gururuma dokunmuştu.

 

TEMİZLİKÇİLİK YAPTIĞIMI TÜRK KOMŞULARIM SIZDIRMIŞ
 

Temizlikçilik yaptığımı ben duyurmadım. Olay şöyle gelişti; benim apartmanımda Türkler de oturuyor. Bazı dairelere temizlik yaptığım bilinince Türk komşularım bunu basına sızdırmış. Benden kadın olarak Amerika'da kendi ayakları üstünde durmak için verdiğim mücadeleyi anlatmamı istediler.

 

Ben temizlik şirketi kurmak istiyorum. Ama ilk önce hem para biriktirmem, hem de sistemi öğrenmem lazım, bunun için temizliğe gidiyorum. Ayrıca Amerika'da sınıf ayrımı o kadar da keskin değil. Düşünün, temizliğe gittiğim bazı dairelerden daha pahalı bir evde oturuyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.