Beren Saat'in sevişme sahnesi diziye damga vurdu

Beren Saat'in başrol oynadığı Atiye dizisinin ilk 8 bölümü yayınlandı. İlk bölüme damga vuran an ise Beren Saat ve Metin Akdülger'in sevişme sahneleri oldu.

Yaşam Yayın: 27 Aralık 2019 - Cuma - Güncelleme: 27.12.2019 15:31:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2698 okunma
Google News

Başrollerini Beren Saat, Mehmet Günsur, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun'un oynadığı Netflix'in ikinci Türk dizisi Atiye'nin ilk sekiz bölümü yayınlandı. Dizinin ilk bölümüne ise Beren Saat ile Metin Akdülger'in sevişme sahnesi damga vurdu.

 

İLK BÖLÜMDE DİKKAT ÇEKEN SAHNELER

 

Genç ve güzel bir ressamın mistik yolculuğunun anlatıldığı Atiye dizisi, bugün yayınlanan bölümleriyle izleyicisiyle buluştu. Dizinin ilk bölümünün ilk sahnelerinde ise Beren Saat ile Metin Akdülger'in sevişme sahneleri yayınlandı.

 

"ATİYE HEM CANIMI YAKAM HEM BENİ DERİNLEŞTİREN YOL"

 

Senaristliğini Nuran Evren Şit'in yazdığı yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın yaptığı mistik dizinin galasında konuşan Beren Saat ise "Atiye hem canımı yakan, hem beni derinleştiren bir yol arkadaşı. Umarım yolu açık olur. Bunu Fatmagül'de ve Ela'da da derinden hissetmiştim. Bazı hikayeler sizden büyüktür ve insanların faydalanması için popüler kültür üzerinden anlatılmalıdır. Atiye'nin hikayesinden çok fazla kadın yararlanacak" demiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.