Belediye başkanının skandal paylaşımına MHP'den soruşturma

MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Düzce Kaynaşlı'nın MHP'li Belediye Başkanı Birol Şahin'in Filenin Sultanları'nı hedef alan "teşhir" paylaşımına ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu ve "Bu paylaşımı kabul edemeyiz" ifadelerini kullandı.

Gündem Yayın: 15 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 15.01.2020 10:17:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
982 okunma
Google News

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Birol Şahin, Almanya'yı 3-0 yenen ve Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı kazanan Filenin Sultanları hakkında bir paylaşımda bulundu. Şahin, "Kendini teşhir edeceksin sonra da Tokyo'ya gidiyoruz diye sevineceksin" ifadelerini kullanınca sosyal medyada büyük tepki çekti.

 

MHP, tepki çeken paylaşımda bulunan belediye başkanının savunmasını istedi.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Birol Şahin hakkında soruşturma başlattıklarını kaydetti.

 

"GEREKEN NEYSE YAPACAĞIZ"

 

Böyle bir paylaşımı kabul etmelerinin kesinlikle mümkün olmayacağına dikkat çeken Durmaz, "Ay yıldızlı formayı en yukarıya çıkaran Filenin Sultanları'nı büyük bir gururla izliyoruz, başarılarıyla da gurur duyuyoruz. Genel Başkanımız da grup konuşmasında mili takımımızı tebrik etti. İl başkanımızla görüştüm, savunmasını istedik, gereken ne ise yapacağız" dedi.

 

NE OLMUŞTU?

 

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Birol Şahin, Almanya'yı 3-0 yenen ve Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı kazanan Filenin Sultanları hakkında bir paylaşımda bulunmuştu. Birol paylaşımında, "Allahu Teala'nın örtünün vücut hatlarınız belli olmasın emrine karşı çıkarak, açılıp saçılacaksın, kendini teşhir edeceksin sonra da Tokyo'ya gidiyoruz diye sevineceksin. Dünya şampiyonu olsan ne yazar. Müslüman kadın adap ve haya sahibidir. Yaptığı her işte Allah rızası gözetir. Dinimize göre kadınlar kendi aralarında spor yapabilirler. Erkekler huzurunda açık saçık olarak değil" ifadelerini kullanmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.