Başkan Yılmaz'dan Gürsu'ya komşu ziyareti

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ı ziyaret etti.

Yayın: 11 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 11.09.2019 12:47:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1850 okunma
Google News

Gürsu’da ikinci dönem hizmetlerini sürdüren Belediye Başkanı Mustafa Işık’a, komşu ilçe Yıldırım’ın Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Bursa’nın doğusunda kalan ve komşu ilçeler olan Yıldırım, Gürsu ve Kestel’in ortak sorunlarına yönelik iş birliği gerçekleştireceklerini vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, “Bursa merkezinin doğusunda kalan ilçeler olan Gürsu, Kestel ve Yıldırım olarak birlikte çalışmalar gerçekleştirmeliyiz.

 

Çünkü ortak sorunlarımız var. Beraber çözmemiz gereken meseleler var. Birbirine sınırı olan belediyeler olarak karşılıklı destek içerisinde olmalıyız. Başkanımızın geçmiş dönem tecrübelerinden ve bölge imkanlarından istifade etmek biz de isteriz. Hem tecrübe paylaşımı hem de imkanlarımızın paylaşımını verimli bir şekilde gerçekleştirerek ilçelerimize ve dolayısıyla Bursa’ya katkı koymuş oluruz. Rabbim Gürsu’ya hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

 

ÜÇLÜ ÇÖZÜM MEKANİZMASI

Şehrin doğu yakasında kalan üç kardeş ilçenin ortak sorunlarını dile getirerek çözüme daha güçlü ulaşacağına inandığını dile getiren Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Görevinizi Cenab-ı Allah hayırlı ve uğurlu etsin. Güzel Yıldırımımıza güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Şehrin doğu yakasında üç kardeş ilçeyiz. Sizlerin katkılarıyla bu bölgenin ortak sorunlarını birlikte dile getirirsek çözüme daha güçlü ulaşacağımıza inanıyorum. Ziyaretleri için Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.