Başkan Usta Zabıtalar ile buluştu

Türkiye Belediyeler Birliği Uzaktan Eğitim Programı kapsamında İznik Belediyesi Şehit Piyade Komando Çavuş Fehmi Barcın Gençlik ve Kültür Merkezi toplantı Salonunda İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ile zabıtalar bir araya geldi.

Yayın: 09 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 09.09.2019 12:21:42
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
1375 okunma
Google News

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta' nın ziyaretinde İznik Belediyesi Zabıta Müdür Vekili İsmail Alptekin, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Metin Karanfil' de hazır bulundu.

 

Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta yaptığı konuşmada "Öncelikle Tüm Zabıtaların Zabıtalar Haftasını Kutluyorum. Sizler Belediyemizin yüzüsünüz. İlçemizde yaşanan sorunları kanunlar çerçevesinde hep birlikte çözüm bulacağız. Daha güzel ve yaşanabilir İznik için çalışacağız" dedi.

 

İznik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Personeli Türkiye Belediyeler Birliği Uzaktan Eğitim Programı kapsamında gün boyu Zabıtaların Görev ve yetki sorumlulukları ile Kabahatler Kanunları hakkında seminerde alanında uzman Recep Demir'den bilgi aldılar.

 

Çalışmalarında zabıtalardan başarılar dileyen başkan Usta ilçede yaşanan sorunları tek tek dinledi. Ardından birlikte fotoğraf çektirdiler.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.