Başkan mahalle sakinleri ve esnafıyla bir araya geldi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yeşil Cami’nde kıldığı teravih namazı sonrasında Yeşil ve Emirsultan Mahallesi sakinleri ve esnafıyla bir araya geldi.

Yayın: 07 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 07.05.2019 15:22:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1498 okunma
Google News

 

Birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma gibi hasletlerin üst seviyeye çıktığı Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “İslam ümmetinin, aziz milletimizin, aziz hemşehrilerimin Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum. Ramazan ayı ki başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan bu merhamet ve bereket ayının şehrimize, ülkemize ve gönül coğrafyamıza huzur getirmesini temenni ediyorum. Bizlerde Yıldırım Belediyesi olarak bu Ramazan ayında Bayrak Meydanı’nda hem ramazanın ruhuna uygun etkinlikler düzenleyeceğiz hem de Bursa Ticaret ve Sanayi Odamız ile yardıma muhtaç kişilere iftar vereceğiz. Ramazan ayının tekrardan herkese hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.  



Öte yandan Bursa İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği’ne de (BİHMED) ziyarette bulunan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Burası bizim evimiz. Eski günlerimize nazara bugün çok iyi bir noktadayız. Üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olacağız. Güç birliği, el birliği ve gönül birliği ile hareket etmemiz başarılarımızın devamını getirecektir” ifadelerini kullandı.



BİHMED’in ardından Yeşil Türbe’ye giden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, dua ederek türbeden ayrıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.