Başkan Kanar, basın mensuplarını unutmadı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla ilçedeki ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Yayın: 24 Temmuz 2020 - Cuma - Güncelleme: 24.07.2020 17:30:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
615 okunma
Google News

Muradiyesarnıç Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa, Belediye Başkan yardımcıları Ercan Leblebici ve Fatma Kocaman da katıldı. Türk basınında sansürün kaldırılışının 112’inci yıl dönümü ve 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlayan Başkan Mehmet Kanar, konuşmasında “Bu vesileyle, bıkmadan, usanmadan, fedakârca görevlerini yerine getiren basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

 

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Kanar, tamamlanan projelerin yanı sıra yakın zamanda yapımına başlanacak birçok projenin müjdesini verdi. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Başkan Kanar, Mustafakemalpaşa Belediyesinin basın ile olan ilişkilerinin son derece iyi durumda olduğunu belirterek, "İlçemizin tanıtımı ve her açıdan gelişimini sağlamaya yönelik çalışmalarımızda daima yanımızda olmalarından dolayı teşekkür ediyor, birlik beraberlik içinde bölünmeden daha büyük işlere imza atacağımız inancıyla tüm basın mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.