Başkan Kanar’a mahalle hayırlarında büyük ilgi

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, katıldığı mahalle hayırları ve hıdrellez şenliklerinde vatandaşlarla buluştu.

Yayın: 24 Nisan 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2019 12:23:41
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1342 okunma
Google News

Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Başkan Yardımcıları Ercan Leblebici ve Ersin Ekici, AK Parti İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Kemal Aydın ile birlikte geçtiğimiz hafta sonu Çömlekçi, Eski Balçık, Durumtay ve Adaköy mahallelerinde düzenlenen geleneksel hayırlara katıldı.

Muhtarlarının ev sahipliğinde yapılan hayırlara çevre köylerden de çok sayıda vatandaş katılırken, etkinliklerde misafirlere çeşitli yemekler ikram edildi.

Ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mehmet Kanar, samimi ve güzel bir ortamda gerçekleşen bu tür etkinliklerin, toplumun birlik ve beraberliğine güç kattığını söyledi.

Türk kültürünü yansıtan gelenek, görenek, töre ve inançların bu tür birlikteliklerle geleceğe taşınacağına inandığını kaydeden Başkan Kanar; “ Bu kültürleri yaşatmak çok önemlidir, bizden sonraki kuşaklara da bunu aktarmak bizim görevimizdir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.