Başkan Dündar rakibi Aydın’a müzeyi gezdirdi

CHP Omangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın geçtiğimiz çumartesi günü basın mensuplarıyla buluşmasında projelerini tanıtırken rakibi Mustafa Dündar’ı hizmet belediyeciiği yönünden eksik bulduğunu söylemiş ama bir konu da hakkını teslim etmişti...

Yayın: 20 Mart 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2019 11:13:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1357 okunma
Google News

CHP Omangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın geçtiğimiz çumartesi günü basın mensuplarıyla buluşmasında projelerini tanıtırken rakibi Mustafa Dündar’ı hizmet belediyeciiği yönünden eksik bulduğunu söylemiş ama bir konu da hakkını  teslim etmişti:

Ortada gözüken bir Panorama 1326 Fetih Müzesi var. Cumhurbaşkanı geldiğinde de gezdirebilecekleri tek yer orası olduğu için oraya götürdüler.”

Ardından da şöyle demişti:

“ İşte bize böyle projelerle gelin”.

Basında da çıkan bu övgü dolu sözler üzerine  Osmangazi Belediye Başkanı Mustaa Dündar, Millet İtitfakı’nıın CHP’li Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın’ı müzeyi gezmeye davet etti.

O’da bu daveti kabul etti ve önceki gün Panorama 1326 Fetih Müzesi ‘ne gitti. Erkan Aydın’ı kapıda karşılayan Mustafa Dündar, müzeyi hem gezdirdi hem de rehberliğini yaptı.Son iki dönemdir yerel seçimlerde  devamlı karşı karşıya gelen ikilinin müzeyi gezerken çekilen samimi fotoları ise sosyal medyaya düşünce en çok tıklananlardan oldu.

***

Dün sabah, Tarihi Hisar Yenileme Projesi’nin tanıtımı için  toplantının yapılacağı Hilton Otel’in kapısında rastlaştığımızda Başkan Dündar’a lk sorduğum bu konu oldu.

“Beğendi mi?”

Gülerek “Beğenilmeyecek gibi mi? “dedi ve ekledi...

►Cankılıç'ın yazısının tamamı için tıklayın...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.