Başkan Aydın yaya köprüsü genişletme çalışmalarında incelemelerde bulundu

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yaya köprüsü genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yayın: 05 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 05.09.2019 13:09:10
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1582 okunma
Google News

Tuna İlköğretim Okulu yanında inşası biten 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında eğitim vermeye başlayacak olan 24 derslik Gazi Osman Paşa Ortaokul’undaki öğrencilerin yoğun olarak kullanacağı yaya köprüsünün yetersiz kalması sonucu Orhangazi Belediyesi Fen işleri tarafından yaya köprüsünde genişletme çalışmaları başlatıldı.

 

Belediye Başkanı Bekir Aydın, 2019-2020 yeni eğitim ve öğretim yılına az bir zaman kaldığını ve buradaki yaya köprüsünün iki okul öğrencilerinin yoğun olarak kullanacakları bir yer olduğunu, hem öğrencilerimizin hemde vatandaşlarımızın kullanacağı köprünün yetersiz geleceği için köprüde genişletme çalışmalarının hızlı bir şekilde başladığını ifade etti. Yeni eğitim ve öğretim yılına girmeden bu köprü genişletme çalışmasının biteceğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.