Başkan Aydın'dan Zabıta Teşkilatına Ziyaret

Belediye Başkanı Bekir Aydın ve meclis üyeleri, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Yayın: 06 Eylül 2019 - Cuma - Güncelleme: 06.09.2019 11:13:43
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
1003 okunma
Google News

Ziyarette Zabıta teşkilatının kuruluşunun 193. Yılını kutlayan Başkan Aydın, personellerle sohbet etti.

 

SİZLER BİZLERİN GÖZÜ KULAĞISINIZ

Zabıtanın Belediye’nin en fazla halkla iç içe olan birimlerinin başında geldiğine dikkat çeken Başkan Aydın; “ Belediyemizin her teşkilatı önemlidir. Ancak sizler bizlerin gözü kulağısınız, görünen yüzümüz, dokunan elimizsiniz. Vatandaşlarımızın her zaman yanında, onların sağlığına ve yaşantısına önem veren bir kurumuz.

 

Sizler de zabıta teşkilatı olarak bizleri temsil ediyorsunuz. İlçemizdeki kaldırım işgalleri konusunda ve şehrimizin her noktasında güzelliklerin yapılması ve olumsuzlukların önlenmesi noktasında gayretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Zabıta Haftası tekrar hayırlı olsun” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.