Başkan Aydın'a bir destek de MHP'den geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Orhangazi ilçe Başkanı Çetin İnci'den, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'la ilgili ortaya atılan 'istifası istendi' iddiasıyla ilgili açıklama geldi.

Yayın: 24 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 24.01.2021 21:35:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
931 okunma
Google News

İşte İnci tarafından yapılan o açıklama;

 

''Kıymetli Orhangazi halkı,: Bursa’da bir gazetede yayınlanan ve Cumhur ittifakımızın belediye başkanı Sayın Bekir Aydın hakkında asılsız cümlelerin yer aldığı algı haberi tam anlamıyla ilçemizdeki birlik ve beraberliğe yapılan bir saldırıdır.

 

Kendini bilmez kişilerce yapılan bu asılsız algı haberi ile birliğimize zarar verilmeye çalışıldığı gayet açıktır,içinde  Cumhur ittifak ortağımız Ak Parti Orhangazi belediye başkanı Sayın Bekir Aydın’ın resminin ve adının geçtiği haberdeki yazılanlar tamamen asılsız ve Orhangazi yönetimine ve halkına zarar vermek amaçlı yazılan bir hayal ürünüdür, bizler Cumhur ittifakı olarak halkımız için canla başka çalışıp bir olmaya devam ediyoruz.

 

Bu durumdan rahatsız olanların yüzlerini gizleyerek böyle gazete köşelerinde  kaçak göçek asılsız cümleler ile Orhangazi yönetimine ve Orhangazi’ye saldırmalarını şiddetle kınıyorum. Kimsenin şüphesi olmasın ki Orhangazi belediye başkanı Sayın Bekir Aydın ve Cumhur ittifakı dimdik ayakta ve  görevinin başındadır. 

 

İlçemiz Orhangazi için tüm kadrolarımız ile çalışmaya ve mücadele etmeye yılmadan yorulmadan devam ettiğimizi kamuoyuna sunarız.. ''

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.