Başkan Aktaş açıkladı! Acemler Kavşağı ihaleye çıkıyor

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından, kente yapılan yatırımların değerlendirildiği "2019 Yılı Yatırım Bilgilendirme Toplantısı"na katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Acemler Kavşağı'nın ihalesinin mart ayına kadar yapılacağını söyledi.

Yayın: 18 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 18.01.2020 17:07:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
740 okunma
Google News

31 Mart seçimlerinin üzerinden bir yıl geçmeden Acemler Kavşağı'nın ihalesini yapacaklarını anlatan Başkan Aktaş, "Dosab'ın çevre yoluna bağlanması, Emek Şehir Hastanesi metro hattının detay projeleri bakanlığa teslim ettik. Ulaştırma Bakanlığı tarafından ihalesi yapılacak 5,5 kilometrede 750 milyon liralık bir çalışma. Terminale giden T2 hattının da feshini gerçekleştirdik. İnşallah çok yakın zamanda marttaki toplantıya kadar ihalesi yapılmış yer teslimi yapılmış olacak" dedi.

 

Kentsel dönüşüm konusunda da ciddi manada ses getirecek büyük ölçekli bir kentsel dönüşüm için çalışma yaptıklarını anlatan Başkan Aktaş, "Osmangazi ve Yıldırım ile ilçe belediyelerimizin kendi imkanlarıyla Çevre Şehircilik Bakanlığı ile yaptıkları çalışmalar var. Bu manada ses getirecek büyük ölçekli kentsel dönüşüm için çalışma yapıyoruz. Detaylı bilgilendireceğiz. Bu manadaki hedeflerimizi ifade etmiştim. Farklı kurumlarla protokoller yapıldı. 2020 yılı içerisinde bunun da start alması bizim en büyük hedeflerimizden bir tanesi" diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.