Başbakan ve ailesi koronavirüse yakalandı

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, kendisi ve ailesine yapılan korona virüs testinin pozitif çıktığını söyledi.

Dünya Yayın: 01 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 01.06.2020 20:11:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1149 okunma
Google News

Ermenistan Başbakanı Nikol Pashinyan sosyal medya resmi hesabında yaptığı açıklamada, kendisi ve ailesine yapılan korona virüs testinin pozitif çıktığını ifade ederek, "Hiçbir semptomum yoktu. Sınırları ziyaret etmeyi planladığım sırada bir test yaptırmaya karar verdim" dedi. Paşinyan, tüm ailesinde korona virüs tespit edildiğini sözlerine ekledi.

 

Paşinyan, virüsün kendisine, bir toplantı sırasında korona virüs taşıyan bir garsondan bulaşmış olabileceğini dile getirerek, “Eldivensiz çalıştığını fark ettim. Ona da söyledim ama sanırım daha önce de eldivensiz çalıştı. Garson aynı zamanda korona hastası olduğunu doğruladı” sözlerini kullandı.

 

Ermenistan’da korona virüsün yayılmasını önlemek için Mart ayında ilan edilen olağanüstü hal 4 Mayıs'ta kaldırılmıştı. Başbakan Paşinyan, hükümetinin korona virüs kapsamında aldığı önlemlerin gerektiği gibi uygulanmadığını ve karantina ihlalleri yapıldığını söyledi.

 

Ermenistan’da korona virüs vaka sayısı 9 bin 492’ye yükselirken hayatını kaybedenlerin sayısı 139 oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.