Balık tutmaya giden yaşlı adam, timsaha yem oldu!

Avustralya'da balık avlamaya giden 69 yaşındaki adam, göldeki timsah tarafından yutuldu. Talihsiz adamın cansız bedenine ait parçalar hayvanın midesinden çıktı.

Dünya Yayın: 15 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 15.02.2021 17:00:58
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1210 okunma
Google News

Avustralya'nın Gayndah kasabasında yaşayan 69 yaşındaki balıkçı Andy Heard, geçen perşembe günü balık tutmaya gitti. Bir daha eve geri dönmedi.

 

Yaşlı balıkçı eve geri dönmeyince eşi polise haber verdi. Polis ve kurtarma ekipleri bölgede arama başlattı. Ekipler, Cuma günü Andy'nin balık tutarken kullandığı botunun zarar görmüş bir şekilde ve botun yakınlarında insan vücuduna ait parçalar buldu.
 

Ertesi gün ekipler botun yakınlarında ötenazi ile bir timsah yakaladı. Kısa bir süre sonra ikinci timsah da yakalandı. Ekipler, bir timsahın midesinde Andy'nin cansız bedenine ait parçaları bulduklarını ve timsahların otopsiye alınacaklarını söyledi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.