Balık tutmak isteyen kadın, timsaha yem oldu!

Endonezya'da nehir kenarında balık tutmak isteyen Fatimah isimli kadın, 6 metrelik timsaha yem oldu. Polisler tarafından öldürülen timsahın karnından, talihsiz kadının cansız bedenine ait parçalar çıktı.

Dünya Yayın: 15 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 15.06.2020 16:43:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1322 okunma
Google News

Endonezya'nın Kalimantan bölgesinde film sahnelerini aratmayan bir olay yaşandı. Ülkesinin Kuzey Kalimantan bölgesinde Cuma günü akşam saatlerinde nehir kenarında balık tutan Fatimah adlı kadın, 6 metre boyunda dev bir timsaha yem oldu. Fatimah'ın arkadaşları, timsahın kadını belinden kavradığını ve nehrin derin sularına doğru çektiğini gördüklerini ifade etti.
 

Köylüler olaydan sonra polisin yardımı ile nehirde timsahı aramaya başladılar. Suyun yüzeyinde fark edilen timsahı polis kafasına ateş ederek öldürdü.

 

Halatla sudan çıkarılan timsah öldürüldükten sonra karnı yarıldı. Kadının vücudunun bazı parçaları timsahın karnında çıktı. Köylüler etrafta yaptıkları aramada kadının kafasını ve diğer parçalarını buldular.

 

Görgü tanıklarından bir tanesi, Fatimah'ın balıkları yakalamak için suyun kenarında suya yemek bırakmaya çalıştığı sırada timsahın saldırısına uğradığını söyledi.

 

Fatimah'ı arama çalışması yapan ekibin amiri Amiruddini, insanların yemek ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile suda avlandıklarını bildiklerini ama olayın meydana geldiği bölgede çok sayıda timsah olduğunu ve insanların gerekmedikçe suya yaklaşmamaları gerektiğini söyledi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.