Bakan Soylu duyurdu! Tüm Türkiye'de dev koronavirüs denetimi

İçişleri Bakanı Soylu, Ankara'da önemli açıklamalarda bulundu. Soylu, yarın tüm ülke genelinde salgın ile ilgili yoğun denetimin ikincisini gerçekleştireceklerini açıkladı.

Gündem Yayın: 10 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 10.08.2020 13:24:36
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
575 okunma
Google News

İçişleri Bakanı Soylu, Ankara'da yaptığı konuşmada geçen hafta tüm ülkede gerkçeklşen denetimin ikincisinin duyursunu yaptı Soylu, açıklamalarında ''Tüm Türkiye'de, salgın ile ilgili yoğun denetimin ikincisini gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz hafta tüm Türkiye'de denetime katılan; yöneticilerimize ve kolluk güçlerimize teşekkür ediyoruz.'' dedi

 

Soylu denetimin yoğunluğu ile ilgili ise ''Pazarlar, işyerleri, marketler, toplu taşıma, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, ticari taksiler ve tüm yaşam alanlarında yine sahada olacağız'' ifadelerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.