Bakan Soylu'dan yurt eylemleri açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Aydında, Toplumsal Olaylarda Müzakere Kursunda konuştu. Bakan Soylu, yurt bahanesiyle 24 ildeki eylemlere 2 bin 243 kişinin katıldığı, bunlardan 310unun öğrenci olduğunu ve bu öğrencilerin tamamına yakınının yurt başvurusu bulunmadığını açıkladı

Gündem Yayın: 28 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 28.09.2021 11:30:15
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
344 okunma
Google News

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aydın'da düzenlenen Toplumsal Olaylarda Müzakere Kursu'nda konuştu. Didim Polis Moral Merkezi'nde konuşan Bakan Soylu, yurt bahanesiyle 24 ildeki eylemlere 2 bin 243 kişinin katıldığını, bunlardan 310'unun öğrenci olduğunu ve bu öğrencilerin tamamına yakınının yurt başvurusu bulunmadığını açıkladı.

Bakan Soylu, “Bizi terör örgütlerinden, vandal yapılardan ayıran hukuktur. Batı’yı tapınak haline getirmeyin” ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı gibi, İstanbul Kadıköy’de yüksek yurt fiyatları ve kiraları ‘Barınamıyoruz’ sloganıyla protesto eden öğrencilerin eylemine dün gece polis müdahale etmişti. İzmir’deki eyleme de polisin müdahale ettiği ve en az 30 öğrencinin gözaltına alındığı öğrenildi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.