Bakan Soylu’dan polislere 3600 ek gösterge açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “3600 meselesi Türk Polis Teşkilatı’nın anasının ak sütü gibi helaldir. İnşallah 2022’de bu düğüm çözülecektir” dedi.

Gündem Yayın: 01 Aralık 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 01.12.2021 17:50:47
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
923 okunma
Google News

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği 26. İstişare Toplantısı’na katıldı. Ankara’da özel bir otelde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Bakan Soylu, polislere 3600 ek gösterge üzerinde çalışmaların başlandığını söyledi:

2022’DE BU DÜĞÜM ÇÖZÜLECEK

– 3600 meselesi Türk Polis Teşkilatı’nın anasının ak sütü gibi helaldir. Türk Polis Teşkilatı kendi hevesi için 3600 talebinde bulunuyor değildir. Emeklilik maaşı ile çalıştığı maaş arasındaki fark ve standart açık olduğu için, bunun hakkaniyetli ve adaletli bir çizgiye gelmesi için böyle bir talebi ortaya koymuştur.

– Cumhurbaşkanı, memleketimizin ölçüleri içerisinde bunun yapılacağını söylemiş ve en nihayetinde bundan birkaç sefer mütemadiyen Hazine ve Maliye Bakanımıza, Çalışma Bakanımıza talimat vermiştir bu meseleyi bitireceğiz diye. İnşallah 2022’de bu düğüm çözülecektir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.