Bakan Selçuk’tan ‘telafi eğitim’ paylaşımı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, velilere çocuklarını telafi eğitimlerine göndermeleri çağrısında bulundu.

Eğitim Yayın: 05 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 05.07.2021 15:30:16
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
992 okunma
Google News

 Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Gaziantepteki Abdülhamithan Mesleki ve Teknik Lisesinde gerçekleştirilen 21 eğitim tesisinin toplu açılış töreninde konuştu. Bakan Selçuk, göreve başladığı günden bu yana önem verdikleri hususların başında mesleki eğitimin geldiğini anlattı. Telafi eğitiminde kültürel, akademik, spor gibi yüzlerce faaliyet olduğunu söyleyen Bakan Selçuk, sosyal medya hesabı aracılığıyla Gaziantepten fotoğraflar paylaştı.

 

"Takvimler tatili gösterse de okullarımızın kapısı öğrenci ve öğretmenlerimiz için açık. Atölyelerde hummalı çalışmalar aralıksız sürüyor" paylaşımında bulunan Bakan Selçuk, "Üreterek mutlu olan çocuklarım #telafidebendevarım programında da en öndeler. Emeğinize sağlık" ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.