Piyanonun ustaları hünerlerini sokakta sergiledi

23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nin şehir etkinlikleri kapsamında muhteşem performansıyla ’Il Grande Piano’ grubu Antalya ve Alanyalılarla buluştu.

Sanat Yayın: 11 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.12.2023 12:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
71 okunma
Google News

Yere kurulan ve ayakla çalınan dev klavyeleri ile festivale renk katan ’Il Grade Piano’ grubu, gösterileriyle beğeni topladı.

Antalya ve Alanyalılar, piyano ustaları olarak tanınan ’Il Grande Piano’ grubu ile buluştu. Dev klavye üzerinde ayakla çalınan müzikleri ile tanınan iki kişilik dev kadro, Antalya ve Alanya’da unutulmaz anlar yaşattı.

Dev klavye üzerinde dans ettiler

23. Antalya Piyano Festivali’nin şehir etkinlikleri kapsamında hafta sonu gerçekleşen programda ’Il Grande Piano’ grubu, ilk olarak Antalya Saat Kulesi önünde müzik tutkunları ile buluştu. Yer üzerine kurulu, tuşları yaklaşık bir metre uzunluğunda devasa büyüklükteki piyanoyu ayaklarıyla çalan grup üyeleri müzikseverlere muhteşem bir gösteri sergiledi.

Alanya’da muhteşem gösteri

’Il Grande Piano’ grubu Alanya Alanyum AVM’de de bir gösteri gerçekleştirdi. Yerli ve yabancı vatandaşların ilgi gösterdiği etkinlikte dev klavye aracılığıyla birbirinden güzel eserleri seslendiren ‘Il Grande Piano’ grubu, klavye üzerinde adeta dans ederek unutulmaz anlar yaşattı.

Minikler eşlik etti

İki günlük gösterilere çocuklar da büyük ilgi gösterdi. ‘Il Grande Piano’ grubu çocuklara ritimle eşlik etti ve birlikte müzik çaldı. Vatandaşlar, dev klavye üzerindeki performansı izlemenin keyfini çıkardı. Grup üyeleri, Antalya ve Alanyalılara etkileyici gösterisiyle unutulmaz anlar yaşattı.

600 milyon görüntüleme

Sosyal medyada gösterileri 600 milyondan fazla görüntülemeye ulaşarak rekorlar kuran grup bugüne dek 20’ye yakın ülkede performanslarını sergiledi ve milyonlarca müziksevere ulaştı. Geçen yılki festivalde de Antalya’da muhteşem etkinliklere imza atan ‘Il Grande Piano’ grubunun aynı anda birkaç kişinin çalabildiği ve koreografilerle renklenen performanslarına izleyiciler de eşlik edebiliyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.