Bakan Dönmez: 'Türkiye'nin en büyük projelerinde kadınların dokunuşunu göreceksiniz'

Türkiye’nin, son 20 yılda kadınların emekleriyle örnek gösterilen ülkeler arasında yer aldığını aktaran Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Yerli ve milli teknolojilerin her aşamasında kadınlarımızın çok yönlü iş yapabilme becerileri, organizasyon ve planlama yetenekleriyle enerji teknolojilerine Made in Türkiye damgasını vurduk. Bugün Türkiye'nin en büyük projelerine şöyle bir bakın; hepsinin altında kadınlarımızın imzasını, kadınlarımızın dokunuşunu göreceksiniz” dedi.

Bilim Yayın: 25 Mart 2022 - Cuma - Güncelleme: 25.03.2022 23:20:14
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
836 okunma
Google News

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği ‘Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar' ödül töreni İstanbul'da gerçekleştirildi. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın yanı sıra iş ve sanat dünyasından birçok konuk katıldı.

Gecede, Akademi, Profesyonel, İş Dünyası, İlham Veren Kadın, Girişimcilik, Enerjide Örnek Şirket, Jüri Özel kategorilerinde ödüller verildi. Ayrıca, salgın nedeniyle 2020'de ertelenen ödüller de aynı gecede sahiplerini buldu.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.