Bakan Albayrak iftarda Kılıç ailesine misafir oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, iftar ziyaretleri kapsamında Kadir ve Suna Kılıç çiftinin evine misafir oldu.

Gündem Yayın: 15 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 15.05.2019 10:27:39
Editör -
Okuma Süresi: 9 dk.
1641 okunma
Google News

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından, misafiri olduğu Kılıç ailesinin fertleriyle iftar sofrasında çektirdirdiği fotoğrafları paylaştı. 


Bakan Albayrak, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:


Resmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüle
 

İftarda, Şeymanur, Sümeyye, Fatmanur, Ayşe ve Betül isimlerinde dünya tatlısı kızlarıyla, Kadir bey ve Suna hanıma misafir olduk. Beş kızdan sonra ilk erkek çocuklarını bekleyen Kılıç ailesinin, Mustafa Emin’e sağlıkla kavuşmalarını ve mutluluklarının daim olmasını diliyorum.

 
 


"İftarda Şeymanur, Sümeyye, Fatmanur, Ayşe ve Betül isimlerinde dünya tatlısı kızlarıyla, Kadir Bey ve Suna Hanım'a misafir olduk. Beş kızdan sonra ilk erkek çocuklarını bekleyen Kılıç ailesinin Mustafa Emin'e sağlıkla kavuşmalarını ve mutluluklarının daim olmasını diliyorum."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.