Bahçeli: “FETÖ elebaşısı da kafasına çuval geçirip Türkiye’ye getirilmeli”

FETÖ elebaşı Gülenin derdest edilerek Türkiye'ye getirilmesi gerektiğini söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terör inleri dağıtılmadıkça, teröristbaşı Gülen ve çetesi adalet önünde hesap vermedikçe Türk milleti rahat bir nefes alamayacak" dedi.

Yayın: 13 Temmuz 2021 - Salı - Güncelleme: 13.07.2021 11:30:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
666 okunma
Google News

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Son günlerde Cumhur İttifakını hedef alan alçak kampanyalara tamamen kulaklarının tıkalı olduğunu belirten Bahçeli, Cumhur İttifakının dünden daha güçlü şekilde ayakta olduğunu söyledi.

 

"15 TEMMUZUN SİS BULUTLARI HENÜZ DAĞILMAMIŞTIR"

15 Temmuz'un Türkiye için eşik ve dönüm noktası olduğunu belirten Bahçeli, "Bizim bizden başka dostumuz yoktur. 15 Temmuz darbe teşebbüsüne batılı ülkeler kesin bir tepki koyamamışlardır. Cinayet şebekelerini doğduklarına pişman edeceğiz. 15 Temmuzun sis bulutları henüz dağılmamıştır" dedi.

 

GÜLEN DERDEST EDİLİP TÜRKİYEYE GETİRİLMELİDİR

"İmralı canisi nasıl başına çuval geçirilip Türkiye'ye getirilmişse teröristbaşı Gülen de aynı şekilde derdest edilip Türkiyeye getirilmelidir" diyen Bahçeli, "ABD, Gülen'i derhal iade etmelidir. Terör inleri dağıtılmadıkça, teröristbaşı Gülen ve çetesi adalet önünde hesap vermedikçe Türk milleti rahat bir nefes alamayacaktır" diye konuştu.

 

KILIÇDAROĞLU'NA SESLENDİ

Konuşmasında CHP'ye de yüklenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu yalan ve iftira kampanyasına her gün yenisini eklemektedir. Kılıçdaroğlu sana sesleniyorum; iddialarınla ilgili bir bildiğin var da açıklamıyorsan namerdin ağa babasısın" dedi.

Erken seçim söylemlerine de yanıt veren MHP lideri Bahçeli, "Erken seçim iddiaları Türkiye düşmanlarının dayatmasıdır. Oyun içinde oyun vardır. Demokrasi paravanı altında Türkiyenin sırtını yere getirme stratejisi kontrollü şekilde ilerletilmektedir. Bu milletin yürüyüşünü durduramayacaklardır. Cumhur İttifakı kaledir. Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2023 Haziran ayında yapılacaktır. 2023 yılında güzel ülke Türkiye'ye ulaşacağız ve zırh olacağız" diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.