Bahçeli'den 'Muharrem İnce' açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni parti kuracağı iddia edilen CHP'li Muharrem İnce'ye ilişkin, "CHP hiziplerin, farklı iedeolojik akımların baskısı altında. İnce parti kurar mı bilmem ama CHP'yi saat gibi kuranlar boş durmuyor." açıklamasında bulundu.

Siyaset Yayın: 04 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 04.08.2020 15:01:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1103 okunma
Google News

Bahçeli, "CHP’de sular durulmaz, nitekim kaynayan tencere kapak tutmaz. Siyasi akıl gayri milli olunca bu CHP'nin başına gelmedik de kalmaz. Sayın Muharrem İnce, ince ince siyasi hedeflerini dokuyor, bu da CHP yönetiminin kanına dokunuyor." ifadelerine yer verdi.

 

Bahçeli'nin açıklaması şöyle:

 

"CHP’de sular durulmaz, nitekim kaynayan tencere kapak tutmaz. Siyasi akıl gayri milli olunca bu CHP'nin başına gelmedik de kalmaz. Sayın Muharrem İnce, ince ince siyasi hedeflerini dokuyor, bu da CHP yönetiminin kanına dokunuyor.

 

"İYİ Parti Genel Başkanı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif’i geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek iki rekât Tahiyyetü’l-mescid namazı kıldı. Tahiyyetü’l-mescid namazı mescidin selamlanması, saygı gösterilmesi demek ise de, esasen Yüce Allah’a şükür, saygı ve tazimdir. Bana göre bu ziyareti ve ibadeti ziyadesiyle memnuniyet vericidir. Allah kabul etsin.

 

Zillet İttifakı’nın üç asıl ortağından ikisinin, yani CHP ile örtülü ortak HDP’nin Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif’e menfi yaklaşımı ortadadır. Ancak İYİ Parti Genel Başkanı son hareketiyle onlardan ayrışmış, ayrı düşmüştür. Meral Hanımın kendisi adına hayırlı bir gelişmedir.

 

CHP’de sular durulmaz, nitekim kaynayan tencere kapak tutmaz. Siyasi akıl gayri milli olunca bu CHP’nin başına gelmedik de kalmaz. Sayın Muharrem İnce, ince ince siyasi hedeflerini dokuyor, bu da CHP yönetiminin kanına dokunuyor."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.