Bahar Şahin fena çoştu

Zalim İstanbul dizisi ile yıldızı parlayan son dönemim genç oyuncularından Bahar Şahin cesur pozları ile adından sık sık söz ettirmeyi başarıyor. Seksiliğini ön plana çıkardığı paylaşımlarına takipçilerinden yorum yağıyor.

Yaşam Yayın: 13 Eylül 2019 - Cuma - Güncelleme: 13.09.2019 10:13:09
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
11971 okunma
Google News

Kanal D'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Zalim İstanbul'un 2. sezonu başladı. Farklı senaryosu ile dikkat çeken dizinin oyuncuları da ilgiyle takip ediliyor. Dizi sayesinde yıldızı parlayan isimlerinde biri de Ceren karakterine hayat veren genç oyuncu Bahar Şahin...

 

 

Sık sık cesur paylaşımları ile şimşekleri üzerine çeken Bahar Şahin, bu kez instagram hesabında derin göğüs dekolteli bir pozunu paylaştı. Bu paylaşıma takipçileri sınırları zorladın yorumu yaptı. 

 

Daha önce sde eksiliğini ön plana çıkaran birçok poz paylaşan Bahar Şahin'e yüzlerce yorum yağdı. Dizide entrika ve oyunlar çevirerek Agah Karaçay'ın oğlu Cenk'in karısı olmaya çalışan Ceren karakterine hayat veren Bahar Şahin çok konuşulacak bir itirafta bulunmuştu.

 

 

"Çok ağladım, çok utandım"

Oyuncu, Hürriyet’teki açıklamasında dizinin 2. bölümünde Ozan Dolunay’ın canlandırdığı Cenk Karaçay ile öpüştüğü sahneye gönderme yapmış ve çok utandığını ifade etmişti. Sahnenin çekimi sırasında yönetmen Cevdet Mercan’a dönüp “Hocam siz bakmasanız” diye seslenen Bahar Şahin, ayrıca “Evi gidince çok ağladım, çok utandım” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Peki dizide entrikaları ile tüm aileyi karıştıran Ceren'e hayat veren Bahar Şahin kim, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? 

 

BAHAR ŞAHİN KİMDİR?

Bahar Şahin, 26 Mayıs 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Artvinlidir. 

 

Oyunculuk eğitimi almış olan Bahar Güven, ilk oyunculuk deneyimini O Hayat Benim dizisi ile yaşamış, daha sonra Lise Devriyesi, Kayıt Dışı, Yol Arkadaşım, Servet gibi yapımlarda yer almıştır.

 

 

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat veren Bahar Şahin, 1.65 metre boyunda, 48 kilo ve İkizler burcudur.

 

Bahar Şahin’in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Zalim İstanbul (Ceren) (TV Dizisi)

2018 – İyi Oyun (Naz) (Sinema Filmi)

2018 – Yol Arkadaşım 2 (Cemre) (Sinema Filmi)

2018 – Servet (Ferah) (TV Dizisi)

2017 – Oha Diyorum (Sinema Filmi)

2017 – Kayıt Dışı (İnci) (TV Dizisi)

2017 – Lise Devriyesi (Işıl) (TV Dizisi)

2015 – O Hayat Benim (Müge) (TV Dizisi)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.