Ayrılık iddiası bomba gibi düştü

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşkı magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti ki ikilinin ayrıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Yaşam Yayın: 14 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 14.08.2019 12:59:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
783 okunma
Google News

Gözde çift Cem Yılmaz ve Defne Samyeli hakkında çıkan ayrılık iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü ve herkesi şaşırttı. Kanal D'de yayımlanan 2. Sayfa magazin programının haberine göre, Cem Yılmaz ve Defne Samyeli görüşmeme kararı aldı. 

 

Ünlü çift Defne Samyeli ve Cem Yılmaz'ın Ağustos ayının başından beri görüşmediği ve bundan sonra da görüşmeme kararı aldıkları iddia edildi. Hatta 2. Sayfa'da ortaya atılan iddiaya göre, Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın evinden de taşındı. 

 

Ortaya atılan bu iddialara hem Cem Yılmaz'ın hem de Defne Samyeli'nin sessiz kalması ise ayrılık iddialarını güçlendirdi. 

 

Gözde çift Defne Samyeli ve Cem Yılmaz, ayrıldıklarını şimdilik sadece yakın dostlarıyla paylaşmış.

 

Ayrılık iddiaları dilden dile yayılırken ikilinin hayranlarını ise şoke etti. Oysa geçtiğimiz haftalarda Cem Yılmaz'ın gösterisine gelen Defne Samyeli, Yılmaz'ın ailesiyle tanışmış ve aileye girdiğinin sinyalleri verilmişti. 

 

Cem Yılmaz da Bodrum'da Defne Samyeli, kızları Derin ve Deren ile gezerken görüntülenmişti. İkilinin artık evlenmesi beklenirken gelen ayrılık haberi şaşırttı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.