Atina’da metro faciası

Yunanistan’da bugün sabah saatlerinde meydana gelen metrodaki kazada, freni boşalan taşlama lokomotifi, yaklaşık 3 kilometre gittikten sonra önündeki trenin vagonuna çarparak durabildi. Kazada1 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Dünya Yayın: 16 Kasım 2021 - Salı - Güncelleme: 16.11.2021 17:21:51
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1610 okunma
Google News

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın merkezindeki Attiki Metro İstasyonu yakınlarında meydana gelen kazada freni boşalan metro taşlama lokomotifi dehşet saçtı.

Raylar üzerinde 50 kilometre hızla yaklaşık 3 kilometre gittikten sonra önündeki trenin vagonuna çarparak durabilen lokomotif ortalığı savaş alanına çevirdi.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI

Kazada 16 yıldır demiryolunda çalışan 41 yaşındaki makinist yaşamını yitirirken iki işçinin de ağır yaralandığı belirtildi.

Kifissia’dan yola çıkan trenin yaptığı frenin ardından fren sisteminin boşaldığı ve trenin Agios Nikolaos İstasyonu’na doğru ilerleyerek, istasyondaki trenlerden birine çarparak durabildiği açıklandı.

Kazadan sonra her iki metro ve tren istasyonlarında çalışmaların durduğu belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.