Aşırı sıcaklar geliyor..

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzeybatı bölgesi sağanak yağışın etkisi altındayken, güneydoğu illerinde ise aşırı sıcaklar etkili oluyor. Yağışların olduğu bölgelerde sıcaklıklar 2 ila 4 derece düşerken, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Yaşam Yayın: 16 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 16.05.2019 11:33:27
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1274 okunma
Google News

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin kuzey, iç ve batı kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güney ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Kütahya, Manisa, Eskişehir, Çankırı, Nevşehir, Yozgat, Kırşehir, Kırıkkale, Kayseri ile Ankara’nın kuzey çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Marmara'nın kuzey ve doğusu, Karadeniz kıyıları ile İç Ege’de sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Yağış alan bölgelerde 2 ila 4 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.