Asena villada boğularak öldürülmüştü! Ölümüyle ilgili yeni gelişme

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı, Asena Ercan’ın (27) bir villada 29 Ekim’de boğularak öldürülmüş halde bulunmasına ilişkin soruşturmayı tamamladı. Cinayeti işlediği belirlenen sevgilisi Hasan Aydın (36) hakkında ‘müebbet hapis’ istemiyle dava açıldı. İddianamede Aydın’ın cinayeti detaylarıyla anlattığı ifadesi de yer aldı.

Asayiş Yayın: 29 Kasım 2019 - Cuma - Güncelleme: 29.11.2019 10:44:30
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1534 okunma
Google News

Aydın, ifadesinde Asena Ercan ile 3 yıldır sevgili olduklarını, olay günü villada içki içerken telefona gelen bir mesaj üzerine tartıştıklarını, bir süre sonra kendisini yerde ölü halde yatan Asena’nın başında oturur bulduğunu söyledi.

 

Daha sonra İstanbul’a giden Aydın, burada polise teslim oldu. Olayı anlattı. ‘Sevgilimle alkol alıyorduk. Aramızda tartışma çıktı. Alkolün etkisiyle kendimi kaybettim. Onu boğmuş olabilirim’ dedi.

 

Bunun üzerine İstanbul polisi durumu Fethiye jandarmasına bildirdi.

 

‘ŞİZOFRENİ’ YALANI

 

Fethiye’deki villaya giden jandarma ekipleri kapıyı kırarak içeri girdi. Ekipler Asena Ercan’ı boğazına havlu sarılarak boğulmuş bir halde buldu. Olayın faili Aydın, şizofreni tanısıyla ilaçlar kullandığını da iddia etti. Savcılığın yaptığı araştırma bu iddianın da doğru olmadığını ortaya çıkardı.(Musa KESLER)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.