Arka Sokaklar'ın yeni Şule Çoban'ı olay!

Kanal D'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar 14. yeni sezonu için gün sayıyor. Diziye yeni katılan oyuncular arasında en çok merak edilenlerden biri ise Hüsnü Çoban'ın kızı Şule oldu. Bu sezon Şule karakterine Ecem Öz hayat verecek.

Yaşam Yayın: 03 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 03.09.2019 10:10:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
15294 okunma
Google News

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu polisiye dizisi olan Arka Sokaklar, 14. yeni sezona bomba gibi dönüş yapacak. Yeni sezonda diziden ayrılan isimler kadar kadroya yeni giren isimler de merak konusu. 

 

Yayın hayatına ilk kez 2006 yılında başlayan Arka Sokaklar tam 13 sezondur Kanal D ekranlarında cuma akşamları izleyicisi ile buluşuyor. Yeni sezon çekimlerinin başladığı dizide en çok konuşulan isimlerden biri de Şule Çoban'a hayat verecek olan Ecem Öz oldu. 

 

5 çocuğu olan Hüsnü Çoban'ın kızı Şule Çoban'a daha önce genç oyuncu Manolya Azize Aşık hayat veriyordu. Hüsnü Çoban'ın ikinci kızı olan Manolya Aşık'ın 14. sezonda dizide ayrılacağı yapımcı tarafından açıklandı. 

 

Bez Bebek, Beşinci Boyut, Sis ve Gece, Doksandokuz – Kimse Yoksa O Var, Kayıp Prenses, Yemin, İyilik Kervanı ve Umut Yolcuları gibi birçok dizide rol alan Manolya Aşık son olarak Şule Çoban karakterine hayat veriyordu. 

 

Yeni Şule Çoban netleşti: Diziye 14.sezondan itibaren güzelliği ile dikkat çeken genç oyuncu Ecem Öz de katıldı. Şule'nin büyümüş halini canlandıracak olan Ecem Öz yeni bölümlerde karşımıza çıkacak. 

 

Dizide Hüsnü Çoban’ın kızı, Şule Çoban’a hayat verecek olan isim Ecem Öz 14 yıldır ajansa kayıtlı oyuncu.  

 

1,58 boyunda, ela gözlü ve kahverengi saçlı olan güzel oyuncu diziye yeni bir tat getirecek.

 

Ecem Öz’ün Arka Sokaklar dizisinden önce neler yaptı:

 

Ecem Öz, 2016 – Yumoş 2016 – Lc Waikiki 2017 – Becel 2017 – Ülker reklam filmlerinde boy göstermiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.