Aritmi Sağlık Grubu’nda 14 Mart Tıp Bayramı heyecanı

Aritmi Sağlık Grubu bünyesinde faaliyet gösteren hastanelerin yöneticileri, doktorları ve hastane çalışanları 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Sağlık Yayın: 14 Mart 2019 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2019 16:36:13
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3453 okunma
Google News

Aritmi Sağlık Grubu bünyesinde faaliyet gösteren hastanelerin yöneticileri, doktorları ve hastane çalışanları 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Aritmi Sağlık Grubu bünyesinde bulunan Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi, Özel Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi ve Özel Aritmi İnegöl Hastanesi yöneticileri, görev yapan doktorlar ve hastane çalışanları 14 Mart Tıp Bayramı’nı Almira Otel'de düzenlenen etkinlikle kutladı.  Aritmi Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı KBB Uzmanı Op. Dr. Nuri Daştan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen kutlamaya, Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi Mesul Müdür Yardımcıları Dr. Mustafa Koçak ve Dr. Ömer Faruk Mete, Hastane Müdürü Bülent Aksu, Kalite Direktörü Vijdan Gündoğdu Güveloğlu ve Başhemşire Selma Macit, Özel Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi Genel Müdürü Ali Yıldırım, Başhekim Prof. Dr. Mehmet Halit Andaç, Başhemşire Hülya Gül, Özel İnegöl Aritmi Hastanesi Genel Müdürü Mehmet Güncan, Başhekim Op. Dr. Mustafa Kır, Mali İşler Müdürü Zeki Aytekin, İşletme Müdürü Ersen Dede ve Başhemşire Aysel Kır ile sağlık grubu çalışanları katıldı.


Aritmi Sağlık Grubu Başkanı Op. Dr. Nuri Daştan, doktorluğun en kutsal meslek olduğunu ve  doktorlar olarak bu kutsallığı en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti.

Daştan, “Biz sağlık çalışanlarının hedefi ülkemizi sağlık alanında daha ileri bir seviyeye taşımak, insanımıza hak ettiği sağlık hizmetini en etkin, en ileri ve en hızlı şekilde sunmaktır. Bu vazifeyi hakkıyla yerine getiren siz değerli hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı ve takdirlerimi sunuyorum. Tıbbi alanda sağladığımız başarılı çalışmaların yanı sıra doğduğumuz ve yaşadığımız kente de yatırım ve istihdam olarak katma değer sağlamak için canla başla çalışıyoruz. Aritmi Sağlık Grubu bugün sağlık alanında bu kentin değerleri arasında yer alıyorsa  gelinen noktada siz değerli mesai arkadaşlarımızın katkısı var.Hepinize grubum adına teşekkür ediyorum. Dünyanın en kutsal, saygın görevini yerine getiren tüm hekim ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.” dedi.


Öğrencilerden sürpriz ziyaret


Öte yandan 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Özel Kavram Okulları öğrencileri Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi doktorlarını ziyaret etti. Önceden randevu almaksızın gerçekleştirilen ellerinde karanfille kapıdan içeriye giren miniklerin bu sürpriz ziyareti hem hastane yöneticilerini hem de hastaları ve yakınlarını şaşırttı. Öğrenciler tek tek doktorlara ve sağlık personeli çalışanlarına karanfil vererek günlerini kutladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.