Ankara'da deprem

Ankara'da akşam saatlerinde depremle sarsıldı. Ankara dün saat 21.42 sularında deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini 3,5 olarak duyurdu.

Gündem Yayın: 26 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 26.08.2019 10:39:26
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
972 okunma
Google News

ANKARA akşam saatlerinde depremle sarsıldı. AFAD depremin şiddetini 3,5 olarak açıklarken, deprem Çankaya, Altındağ ve Keçiören gibi merkez ilçelerden de hissedildi.

 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsüsü internet sitelerinde yer alan bilgiye göre, dün saat 21.42'de merkez üssü Yenimahalle olan 3,5 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

 

Depremin yerin 7 kilometre derinliğinde olduğu belirlendi.

 

Depremin Çankaya, Altındağ ve Keçiören gibi merkez ilçelerden de hissedildiği belirtildi. 

 

Ankara Valiliği'nden açıklama

 

Ankara Valiliğinin Twitter hesabından yapılan açıklamada, saat 21.42'de merkez üssü Yenimahalle olan 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği hatırlatıldı.

 

Açıklamada, "İlk belirlemelere göre can ve mal kaybı bulunmamaktadır. İlçe ve mahallelerimizde detaylı inceleme ve araştırmalar devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı

 

Vatandaşlar sokağa döküldü

 

Depremle birlikte büyük bir sarsıntı duyulduğu belirtilirken vatandaşlar deprem korkusuyla sokağa çıktı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.