Aman dikkat ! Meteoroloji'den Turuncu alarm verdi...

Meteoroloji'den gelen son dakika haberine göre çok kuvvetli yağışlar geliyor. Yapılan tahminlere göre ülke geneli parçalı bulutlu olacak..

Yayın: 21 Haziran 2019 - Cuma - Güncelleme: 21.06.2019 10:23:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1477 okunma
Google News

Meteoroloji'den gelen son dakika haberine göre çok kuvvetli yağışlar geliyor. Yapılan tahminlere göre ülke geneli parçalı bulutlu olacak. Ege ve Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu'nun bazı bölgeleri dışında kalan iller için kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı. Öte yandan Samsun, Giresun, Trabzon ve Rize için ise turuncu alarm verildi. Özellikle bu illerde yaşayan vatandaşların çok dikkatli ve tedbirli olması gerektiği bildirildi.

 

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Çanakkale'nin güney kesimleri haricinde bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BALIKESİR °C, 31°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

BURSA °C, 29°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İSTANBUL °C, 28°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KIRKLARELİ °C, 31°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.