Alp Kırşan: “Babalık sonrası sorumluluk geldi”

Birçok başarılı proje ile ekranlarda olan oyuncu ve sunucu Alp Kırşan, babalık duygusunu ve baba olduktan sonra hayatında değişen detayları paylaştı.

Yaşam Yayın: 19 Haziran 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 19.06.2021 14:30:06
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1137 okunma
Google News

Oyuncu ve Sunucu Alp Kırşan çocuklarıyla olan ilişkisini, baba olmanın getirdiği sorumlulukları ve ilk kez baba olduğunda duyduğu heyecanı MAG Haziran sayısı için anlattı.

“Açıkçası eşim Efe’yi dünyaya getirdiğinde ve kucağıma ilk aldığımda bedenim ensemden yukarı doğru soğuk terleme gibi bir reaksiyon gösterdi" diyen Alp Kırşan, o anın yepyeni bir başlangıcın ilk ve en özel anı olduğunu söyledi. "Öyle güzel bir eşe sahibim ki benim onu hazırlamam gerekirken o beni hazırladı diyebilirim" diyen Kırşan, "Zeynep’le ben hiç tereddüt etmeden bu yolculuğa baş koyduk, korku hiç olmadı. Baba olduktan sonra sorumluluk geldi. Bu sorumluluk beni hasta olmaz, yorulmaz, zayıf düşmez, boş düşünmez, boş konuşmaz bir hale getirdi" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.