Alkollü yakalanan hakim polislere saldırıp, küfretti!

Adana'da bir hakim, alkollü araç kullanırken polise yakalandı, Hakim, görevlerini yapmaya çalışan polis ekiplerine saldırıp küfür etmeye başladı. Tehditler de savuran hakimin polis ekiplerine yaşattığı zor anlar ise kameralara yansıdı.

Gündem Yayın: 21 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 21.09.2020 15:51:49
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
912 okunma
Google News

 

Adana'da hakim H.Y., alkollü araç kullanırken trafik polisine yakalandı. Ekiplerin işlem yapmak istemesi üzerine Y., polisleri tehdit ederek küfretmeye başladı. Hakimin, polis ekiplerine saldırma anı ise kameralara yansıdı.

 

4 gün önce merkez Seyhan ilçesi, Sümeh Mahallesi'nde Adana'da 5. Sulh Ceza Hakimi H.Y., alkollü araç kullanırken trafik polislerine yakalandı. Ekiplerin işlem yapmak istemesi üzerine Hakim Y. polis ekiplerine saldırmaya çalıştı.

 

AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

 

Ayakta durmakta zorlanan Y., polisleri tehdit edip ağza alınmayacak küfürler etti. Polise saldırmak isteyen hakim, dengesini kaybedince yere düşerek bayıldı. Hakim ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

HAKİM Y., TEDBİREN VAN HAKİMLİĞİ'NE ATANDI

 

Alkollü olduğu belirlenen hakim hakkında, Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi de soruşturma izni verdi. Polisler ise hakimden şikayetçi olmadı. Hakim H.Y., tedbiren Van Hakimliği'ne atandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.