Alkollü gençlerle bekçiler arasında silahlı, bıçaklı kavga

Aydın'ın Efeler ilçesinde devriye gezen bekçiler çevreye rahatsızlık verdiklerini gördükleri alkollü gençleri uyardılar. Şahıslar polislerle tartışarak bıçak çekti. Bekçiler şahısların direnmesine silahla havaya ateş ederek karşılık verince, mahalle birbirine girdi.

Asayiş Yayın: 12 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 12.10.2020 09:46:47
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1027 okunma
Google News

Aydın'da Cuma Mahallesi'nde saat 00.00 sularında meydana gelen olayda, alkollü şahısların çevreye rahatsızlık verdiğini gören ve o sırada devriye gezen bekçiler, şahısları uyardı. Bekçilerin uyarısından rahatsız olan şahıslar, bekçiler ile tartışmaya başladı.

 

BEKÇİLER HAVAYA ATEŞ AÇTI

 

Tartışma esnasında direnen 3 şahıs bekçilere bıçak çekerken, bekçiler de havaya uyarı ateşi açtı. Yaşanılan durum karşısında olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Ortalığı karıştıran ve bekçilere mukavemet gösteren şahıslar, olay yerine gelen takviye ekiplerce gözaltına alınarak, karakola götürüldü.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.