Alkışlar Çalı’nın minik sanatçılarına

Nilüfer Belediyesi Çalı Kadın ve Çocuk Akademisi’nde, gitar ve resim atölyelerine katılarak eğitim alan öğrenciler, düzenlenen gecede yeteneklerini sergiledi. Büyük alkış alan çocuklara sertifikaları da verildi

Yayın: 06 Eylül 2019 - Cuma - Güncelleme: 06.09.2019 12:08:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1694 okunma
Google News

Nilüfer Belediyesi Çalı Kadın ve Çocuk Akademisi’nde düzenlenen atölyeler, mahalledeki çocukların zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirmelerine ve yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlıyor. Bu eğitimler arasında Çalı Çevre ve Kültür Derneği (ÇEKÜDER) gönüllü eğitmenleri tarafından verilen gitar ve resim atölyeleri de yer aldı. Yaklaşık iki ay boyunca Çalı Kadın ve Çocuk Akademisi’ndeki gitar ve resim atölyelerine katılan 60 öğrenci, bu sürede öğrendiklerini düzenlenen gecede sergiledi.

 

 

Çalı Pazar Alanı’nda düzenlenen etkinliğe, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer ile  İYİ Partili  Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Osman Uçar da katıldı. Etkinlikte, resim atölyesine katılan öğrenciler pastel, sulu boya, karakalem resim çalışmalarını sergiledi.

 

 

Gitar atölyesinde eğitim alan 30’u aşkın öğrenci de mini bir konser verdi. Çocuklar yetenekleri ile büyük alkış alırken, onları izleyen aileleri de heyecanlarına ortak oldu.

 

Etkinlik sonunda Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem adına Osman Uçar ile birlikte atölyelere katılan öğrencilere sertifikalarını verdi. Özer, atölyelere katılan çocuklara, onlara destek veren ailelerine ve ÇEKÜDER’in gönüllü eğitmenlerine ayrı ayrı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.