Alın teri Yıldırım'da karşılık bulacak

Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ömer Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı ziyaret etti.

Yayın: 06 Mayıs 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 06.05.2019 09:59:15
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1092 okunma
Google News

 

Vişne Ticaret Bölgesini Yıldırım’ın önemli değerlerinden biri olarak gördüklerini dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bölgedeki iş adamlarımızın temsilcisi olan BEKSİAD, ilçemizin ekonomik yaşamına önemli artı değer sağlıyor. Önümüzdeki süreçte de Belediyemiz ve BEKSİAD iş birliğiyle önemli projeleri hayata geçireceğiz. Bölgenin daha etkin bir şekilde kullanımını sağlamak adına Yıldırım Belediyesi olarak elimizden gelen desteği sağlayacağız. Vatandaşlarımızdan gelen istihdam taleplerini özel sektör desteğiyle karşılamak bunu yaparken de işverenlerin nitelikli iş gücünü karşılamak adına Belediyemiz, BTSO ve İŞKUR paydaşlığında istihdam ofisi projesini hayata geçirmeyi planlıyoruz. YIL-MEK’te eğitim gören kadınların ekonomik yaşama dahil olmaları adına buna benzer bir çalışmayı BEKSİAD ile gerçekleştirerek, hem sektörün ihtiyacı olan iş gücünü sağlamak hem de kadınlarımızın aile ekonomilerine katkıda bulunmaları amacıyla ortak bir projeye imza atabiliriz. Sanayinin ihtiyacı olan teknik personelin doğru istihdamı konusunda çalışma yapacağız. Ülkemize katma değer sağlanması, alın terinin karşılık bulması için sektör temsilcilerine yönlendirme yaparak hemşehrilerimize yol göstereceğiz” diye konuştu.



‘NİTELİKLİ ÇALIŞANLARA İHTİYACIMIZ VAR’



Yıldırım’ın kalkınması için üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını belirten Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ömer Yıldız, “Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz’ın ilçede vatandaşlara hizmet ve şehrin kalkınması konusunda başarılı olacağına inancımız tam. Belediyemizle yapacağımız istişarelerle kendilerinin fikirlerini ve desteklerini alacağız. Sektörümüzde her zaman nitelikli çalışanlara ihtiyacımız var. Her dönemde işletmeler, atölyeler ve fabrikaların kapılarında iş ilanına rastlanılabilir. Kurumlar arası yapılacak iş birliği çalışmaları sektöre fayda getirir. Belediyemizin istihdam konusunda bize destek olması, iş arayan Yıldırımlı vatandaşlarımızla sektör temsilcilerimiz arasında köprü olması önemli bir çalışma olacaktır. Ancak burada en hassas konu nitelikli, doğru personelin işin uzmanlık alanına göre yönlendirilmesi, belediyenizin buna yönelmesi hem iş arayan vatandaşlarımızın hem de firmalarımızın doğru şekilde bir araya gelmesi verimli ve başarılı bir çalışma ortamı oluşturacaktır” ifadelerini kullandı. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.