Ali Koç yeniden başkanlığa aday

Yayın: 20 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 20.05.2021 16:00:14
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 59 sn.
496 okunma
Google News

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 12-13 Haziranda düzenlenecek seçimli genel kurulda tekrar aday olacağını açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenen basın toplantısında sarı lacivertli kulübün gündemine dair açıklamalarda bulundu.

ADAYLIĞINI AÇIKLADI

"12-13 Haziranda genel kurulumuzu yapacağız inşallah. İlk aday olduğumda her şeyi düzeltmek ve başarılı olmak için iki dönem gerekli demiştim. İlk dönemde başarıyı yakaladığımızı söyleyemeyiz. İşimizi sürdürmek ve başarıyı yakalamak için başkan adayı olduğumu açıklamak istiyorum."

EMRE BELÖZOĞLU DEVAM EDECEK Mİ?

"Transferler, teknik direktörler… Bunları en yakın zamanda açıklayacağız. Daha önceki sezonlarda yaptığımız hatalardan ders almamız gerek. Bu dersler paha biçilemez. Yönetimlerin, futbol takımlarının ne yaptığının yanı sıra ligde sıralamayı belirleyen unsurlar federasyon anlayışı, aldığı adaletsiz kararlar da ülkemize has bir şekilde futbolu etkiliyor."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.