Aleyna Tilki, yasak dinlemedi, dışarı çıktı

15 Mayıs'ta belirli saatlerde sokağa çıkabilecek olmasına rağmen bekleyemeyen 19 yaşındaki Aleyna Tilki, geçtiğimiz Salı günü Bebek'te görüntülendi. Yasak olmasına rağmen sokağa çıkan Tilki, maske bile takmadı.

Yaşam Yayın: 14 Mayıs 2020 - Perşembe - Güncelleme: 14.05.2020 10:00:57
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1076 okunma
Google News

Koronavirüs salgınının Türkiye'ye sıçramasının ardından 20 yaş altındakilerin ve 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkması yasaklandı. 2000 doğumlu olduğu için yasağa takılan Aleyna Tilki, Cuma günü belirli saatlerde dışarı çıkabilecek olmasına rağmen, geçtiğimiz Salı günü kendisini dışarı attı.

 

HEM YASAĞI DELDİ HEM DE MASKE TAKMADI

 

28 Mart 2000 doğumlu olan Aleyna Tilki, sokağa çıkma yasağını delerek Bebek'te otomobilinin içinde görüntülendi. Aracın arka koltuğunda oturan Aleyna, zorunlu olmasına rağmen maske bile takmadı. Genç popçunun aracını kullanan kadın arkadaşı da maske takmadı.

 

Salgından dolayı sokağa çıkması yasaklanan vatandaşların belirli saatlerde kontrollü şekilde sokağa çıkmalarına izin verildi. 15-20 yaş grubundaki gençlerin ise 15 Mayıs saat 13.00 ile 15.00 arasında sokağa çıkmasına izin verildi. Ancak Aleyna Tilki, 15 Mayıs'ı bekleyemedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.