Aleyna Tilki'den popçuları kızdıracak sözler

Aleyna Tilki, Hande Yener'in "Rap, popu öldürdü" çıkışı hakkında konuştu. Tilki "Pop müziğin sorunu yaratıcılık." dedi.

Yaşam Yayın: 13 Aralık 2019 - Cuma - Güncelleme: 13.12.2019 10:04:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1141 okunma
Google News

Önceki gün Kuruçeşme'de görüntülenen Aleyna Tilki, Hande Yener'in "Rap, pop müziği öldürdü" açıklamasıyla ilgili sorulara "Bence rap popu öldürmedi. Popçular şarkı yapmadı. Yapanlar da hit şarkı çıkaramadı" diye yanıt verdi.

 

Genç şarkıcı şöyle devam etti: "Biraz özensiz davranmaya başladı bazı abiler, ablalar. O yüzden rap'çiler özgürce üretim yaptılar. Genç kafalar yaratıcı hamleler yapınca böyle oldu. Pop müziğin sorunu yaratıcılık. Ben de rap yapacağım, çok seviyorum."

 

YURTDIŞI VİZYONU LAZIM 

 

Dünyanın en büyük müzik şirketlerinden Warner Music'le anlaşma imzalayan Aleyna Tilki, daha önce yurtdışında albüm çıkaran sanatçıların başarılı olamamaları hakkında ne düşündüğü sorusuna da yanıt verdi.

 

"Ben bu işi Amerikalılarla yapıyorum. Türk olmak çok büyük değer ama yurtdışı vizyonu da gerekli. Warner Music gibi bir şirketle anlaşan ilk kişi benim ve ben muhteşem Türk kültürünü yurtdışında da değerli kılmak istiyorum."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.